Welkom bij Espressobar Lucca in Ede!

 

Espressobar Lucca is vernoemd naar de gelijknamige stad in Toscane, Italië, waar wij ook onze inspiratie vandaan hebben gehaald. Wij zijn een unieke plek voor koffieliefhebbers die houden van een goede kwaliteit koffie en gezelligheid!

Stad Lucca Italië Espressobar Lucca EdeStad Lucca Italië Espressobar Lucca passie missie Ede koffie drinken Boot koffie unieke koffie-ervaring

 

Onze passie is om onze klanten te voorzien van de beste koffie-ervaring die er is. Bij ons gaat het om meer dan alleen het serveren van een kopje koffie; we willen een gastvrije omgeving creëren waar je kunt ontspannen en genieten van je favoriete drankjes.

Onze barista’s zijn getraind om de perfecte koffie’s te bereiden, of het nu gaat om een espresso, een latte macchiato of een flat white. Wij geloven dat het geheim van een heerlijke koffie begint bij de kwaliteit van de bonen. Daarom gebruiken we alleen de beste bonen van gerenommeerde koffiebranders, zoals Boot koffie uit Baarn en Het Koffieverbond uit Amersfoort.

Naast onze koffiespecialiteiten, bieden we ook huisgemaakte lekkernijen, zoals taartjes, tosti’s, bagels muffins en onze beroemde carrot cake! Al onze gerechten worden gemaakt van verse, seizoensgebonden ingrediënten en met liefde bereid door ons team.

Onze missie is om onze klanten een unieke en onvergetelijke koffie-ervaring te bieden in een warme en gastvrije omgeving. We hopen dat je binnenkort bij ons langskomt en onze passie voor koffie en gastvrijheid zelf kunt ervaren! 

 

Bedankt voor je interesse in Espressobar Lucca! Ontdek onze openingstijden en tot snel 🙂