Thuis genieten van onze koffie? Dat kan!

 

Wij serveren niet alleen de lekkerste koffie, maar bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om onze verschillende koffiebonen te kopen en thuis van onze koffie te genieten!

 

    Espressobar Lucca koffie drinken ede cappuccinoEspressobar Lucca koffie drinken ede cappuccino

 

Onze koffiebonen zijn afkomstig van gerenommeerde koffiebranderijen en worden zorgvuldig geselecteerd op smaak en kwaliteit. Zo gebruiken en verkopen wij koffiebonen van Boot uit Baarn, die bekend staan om hun rijke smaak en volle body.

Maar niet alleen de koffiebonen van Boot zijn bij ons te koop. Ook de Brazilië bonen van Het Koffieverbond, een kleinere koffiebranderij uit Amersfoort, zijn verkrijgbaar in onze espressobar. Deze bonen hebben een fruitige smaak en zijn daardoor perfect voor een zachte espresso of een heerlijke cappuccino.

Bij Espressobar Lucca vinden we het belangrijk dat onze klanten thuis kunnen genieten van dezelfde kwaliteit koffie als die ze bij ons in de espressobar krijgen. Daarom bieden we naast de koffiebonen ook V60 filters (waarmee je thuis eenvoudig een heerlijke kop koffie kunt zetten) én 2 soorten Bondi Chai aan.

 

Kom dus snel langs en ontdek ons brede assortiment koffiebonen en filters. Onze barista’s adviseren je graag over de verschillende smaken en zetten met liefde een heerlijke kop koffie voor je klaar!